به گزارش انجمن خرد آورده شده از ایرنا؛، بهزاد اکبری، معاون وزیر ارتباطات و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، در پستی در شبکه اجتماعی ایکس، نسبت به ابطال گواهی های SSL برخی سایت های ایرانی واکنش نشان داد.
وی نوشت: «ابطال گواهی های SSL سایت های ایرانی، با هر توجیهی که انجام شود، در عمل امنیت اطلاعات مردم و کسب وکارهای ایرانی را تضعیف می کند و مستقیماً بر زندگی روزمره کاربران اثر می گذارد.»
اکبری با اشاره به موضوع امنیت دیجیتال و حقوق کاربران، افزود: «اگر “امنیت دیجیتال” و “حقوق کاربران” واقعاً اصولی جهانی اند، نباید فقط برای شهروندان برخی کشورها معتبر باشند.»
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت همچنین از فعالان و کسب وکارهای دیجیتال ایران و متخصصان ایرانی خارج از کشور خواست نسبت به این موضوع واکنش نشان دهند و تأکید کرد: «نباید از کنار این روند ساده گذر کرد. این موضوع باید به یک مطالبه جدی و بین المللی تبدیل شود.»
به گزارشایرنا، SSL مخفف عبارت Secure Socket Layer و به معنای «لایه انتقال امن» است. این فناوری امنیتی اطلاعاتی را که بین مرورگر کاربر و وب سایت رد و بدل می شوند، رمزنگاری شده می کند.
به کمک SSL، هنگام ورود به وب سایت، خرید آنلاین یا استفاده از پنل کاربری، اطلاعات حساسی مثل رمزهای عبور و داده های بانکی در مسیر انتقال بین سرور و مرورگر محافظت می شوند. رمزگذاری این اطلاعات طوری است که حتی اگر شخص سومی به آن دسترسی پیدا کند هم نمی تواند آن ها را بخواند یا استفاده کند.