به گزارش انجمن خرد آورده شده از ایسنا؛عرفان خسروی، دیرینه شناس و جانورشناس در پیامی که در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرده، از کشف صخره ای حاوی ده ها ردپای دایناسور در ایران خبر داده است.
این پژوهشگر در پیامی که در شبکه های اجتماعی ایکس منتشر کرده است، با اشاره به این که ردپاها بر اثر ریزش کوه از زیر رسوبات آشکار شده اند، نسبت به احتمال آسیب دیدن آن ها بر اثر هوازدگی و فرسایش هشدار داده است.

به گفته وی، برنامه پژوهشی شامل بررسی و کاوش منطقه، قالب گیری از ردپاها و ثبت دقیق ساختار سه بعدی آن ها است؛ اقداماتی که می تواند به حفظ جزئیات ظریف این آثار و فراهم شدن امکان مطالعه دقیق ترشان کمک کند.
این دانش آموخته دانشگاه تهران توضیح داده است که فعالیت ها به صورت مستقل و غیردولتی دنبال می شود و روند بررسی و ثبت آثار، متناسب با امکانات موجود و با استفاده از روش های اجرایی مختلف ادامه خواهد یافت.
وی همچنین با اشاره به اهمیت جزئیات سه بعدی ردپاها برای بررسی نحوه تماس پا با بستر و سازوکار حرکت دایناسورها، بر ضرورت ثبت علمی و دقیق این ویژگی ها تأکید کرده است.
این پژوهشگر از علاقه مندان به دیرینه شناسی و مستندسازی میراث طبیعی خواسته است برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق پیام خصوصی با وی تماس بگیرند.
به گفته این پژوهشگر؛ نتایج این پژوهش در قالب مقاله ای علمی تدوین و برای انتشار به نشریات تخصصی ارائه خواهد شد. نام حامیان مالی نیز مطابق ضوابط نشریه و توافق با آنان در بخش مربوط ذکر خواهد شد.