به گزارش انجمن خرد آورده شده از ایسنا، بهای معاملات آتی نفت برنت با شش سنت کاهش نسبت به قیمت نهایی روز جمعه، به ۷۷.۵۶ دلار در هر بشکه رسید.
بهای معاملات آتی وست تگزاس اینترمدیت آمریکا تغییر چندانی نداشت و در ۶۷.۵۹ دلار در هر بشکه ایستاد.
وست تگزاس اینترمدیت هفته گذشته حدود ۲.۴ درصد و نفت برنت ۲.۷ درصد کاهش هفتگی به ثبت رساندند که سومین کاهش هفتگی متوالی بود.
به گفته بنجامین لو از شرکت کارگزاری فیلیپ فیوچرز، ضعیف شدن شرایط اقتصادی و کندی رشد تجارت بینالمللی، به فضای بدبینی دامن زده، زیرا دورنمای رشد اقتصادی تاریکتر شده است.
آشفتگی بازارهای مالی ممکن است روی سرمایه گذاری و هزینه مصرفی تاثیر گذاشته و جریان تجارت را کاهش داده و در نهایت به تقاضا آسیب بزند.
با این حال در بخش عرضه، بازار نفت در آستانه بازگشت تحریمهای آمریکا علیه صادرات نفت ایران که از هفته آینده آغاز میشود و میزان عرضه به خصوص به آسیا را محدود خواهد کرد، پرتنش مانده است.
محدودیت عرضه به بازار در آسیا در میزان اندک نفت به فروش نرفتهای که در نفتکشهای مستقر در آبهای نزدیک سنگاپور و جنوب مالزی نگهداری میشود، مشهود است. طبق آمار رفینیتیو آیکان، تنها چهار ابرنفتکش در حال حاضر حامل نفت هستند.
اما در آمریکای شمالی هیچ کمبود عرضهای وجود ندارد، زیرا تولید نفت آمریکا از اواسط سال ۲۰۱۶ یک سوم رشد کرده و به حدود ۱۱ میلیون بشکه در روز رسیده است.
تولید آمریکا افزایش بیشتری پیدا خواهد کرد. بنا بر آمار شرکت خدمات انرژی بیکرهیوز، شرکتهای حفاری آمریکایی در هفته منتهی به ۲۶ اکتبر، دو حلقه به شمار دکلهای حفاری افزوده و تعداد آنها را به ۸۷۵ حلقه رساندند که بالاترین تعداد از مارس سال ۲۰۱۵ به این سو به شمار میرود.
براساس گزارش رویترز، بیش از نیمی از دکلهای نفتی آمریکا در منطقه پرمیان باسین در تگزاس غربی و شرق نیومکزیکو هستند که بزرگترین تشکیلات نفت شیل این کشور است.