به گزارش انجمن خرد آورده شده از ایسنا، براساس مندرجات کتاب «اسناد رسمی زرتشتیان» چیزی تحت عنوان «گنج مارکار» وجود ندارد در حالیکه از این گنج سخنان زیادی بر سر زبان هاست و برخی معتقدند که «پشوتن جی دوسابایی مارکار» موسس این بنا، مقدار زیادی سکه طلا در زیر بنای این برج دفن کرده است.
در این کتاب آمده است؛ «هفدهم آبان ماه سال 1318 جلسهای از کفالت فرمانداری، ریاست شهرداری با ریاست فرهنگ و مدیر بنگاه های مارکار در اداره فرمانداری وقت تشکیل شد و اشیایی که قرار بود در شیشه محتوی تاریخچه بنای ساختمان ساعت فردوسی که همان ساعت مارکار کنونی است، گذاشته شود.
طبق قرار محتوی این دفینه ثبت شد و دفینه در شیشهای مهر و لاک شده به مدیر بنگاههای مارکار تحویل داده شد و بنا بر خواسته بنیانگذار آن در قسمت زیرین آن به یادگار دفن شد.»
براساس این کتاب، محتوی این دفینه شامل یک نسخه روزنامه ایران مورخه دوشنبه 30 مهر 1318 که آیین گشایش دوره 12 قانونگذاری مجلس شورای ملی مَطلع آن بود، دو برگ روزنامه اطلاعات با مقدمه نخستین مسابقات قهرمانی کشور، روزنامه محلی شیرکوه مورخه 14 آبان 1318 و چندین تمبر با ارزش آن زمان بود.
البته چندین سکه طلا و نقره مربوط به دوران حکومت پهلوی و نوار سه رنگ به علامت پرچم ایران نیز از دیگر محتویات این دفینه است که در کتاب اسناد ملی زرتشتیان به آن اشاره شده است. برخی بر این باور هستند که بنای برج ساعت مارکار یزد در مرکزیت جغرافیایی کشورمان قرار دارد.