استقرار اسپانیاییها در قاره آمریکا
اسپانیایی ها اولین اروپاییانی بودند که بر سرزمین آینده کشورهای متحد آمریکا گام نهادند. پس از آنکه اولین جزیره آنتیل، یعنی هیسپانولا (Hispaniola) هاییتی امروزی به وسیله کریستف کلمب کشف گردید، در سالهای متعاقب آن، اسپانیایی ها به تناوب در جزایر مجاور بخصوص در کوبا و پورتوریکو پیاده شدند. از همان جا بود که به سال ۱۵۱۳ سیاح کارکشته ای به نام خوان پونس دو لئون(Juan ponce de leon) به جست و جوی جزیره اسرارآمیز بیمینی(Bimini) پرداخت که به عقیده ساکنان جزیره، چشمه سحرآمیز جوانی در آن جاری بود. وی چنین پنداشت که این جزیره را که قبلاً در ۱۵۱۱ بر روی نقشه ای ترسیم گردیده بود، در ۲۷ مارس ۱۵۱۳، در روز عید «پاک فلوری» (Pascua ,FloridaیاPascuo, Florio) مشاهده کرده است. گل در این مکان فراوان بود. بنابراین اولین نقشه برداران قرن ۱۶، شبه جزیره را ترافلوریدا (Terra Florida) یا سرزمین گل نامیدند. به این ترتیب پونس دو لئون بدون آنکه خود بداند، اندکی پایین تر از بخش جنوبی مصب رود سن جونز، بر زمین قاره جدید گام نهاده بود.
پس از چندین مسافرت و سیاحت ناموفق، می بایست تا سپتامبر ۱۵۶۵ تأمل کرد تا پدرو مناندز دو آویل (Pedro Menendez de Aviles) اولین گروه مهاجران اسپانیایی را در نقطهای در ساحل فلوریدا که آن را در روز سن اوگوستن مشاهده کرده بود و نهری به همین نام در آنجا بنياد نهاد، پیاده کند. این اولین استقرار ثابت اروپاییان در خاک کشورهای متحده بود.
در ۲۵ ماه مه ۱۵۳۹، حاکم جسور کوبا هرناندو دو سوتو (Hernando de soto ) پس از پیاده شدن در خلیج تامپا (Tampa – Bay) راه خود را به سوی شمال یعنی تا کارولینا ادامه داد، آنگاه به رودخانه می سی سی پی رسید و از آن عبور کرد. به این ترتیب این سیاح بزرگ مدت سه سال به پیشروی پرماجرای خود ادامه داد و آخر سر در میان قبایل سرخپوست جان باخت. او در این پیشرویها تا اوکلاهما و تگزاس رسیده بود.
تقریباً حوالی همین زمان، سایر سیاحان که از مکزیک به راه افتاده بودند، در شمال امپراتوری آزتک(Aztec) که قبلاً فتح شده بود، با سرزمین وسیع و ناشناختهای روبه رو گشتند. نامی ترین این سیاحان فرانسيسكو واسکز دو کورنادو (Francisco vasquez de Coronado) بود. بدانگونه که آن زمان معمول بود، واسکز این خیال را در سر میپرورانید که در این سیاحتها به الدورادوی(Eldorado) افسانهای دست یابد. و تصادفاً شایع بود که در بلندیهای رفیع شمال شهرهای ثروتمندی وجود دارند که هفت شهر سیپولا(Cipola) از آن جملهاند، درهای خانههای این هفت شهر طلا کوب است.