شهرستان خوروبیابانک از شرق به استان خراسان جنوبی، از جنوب به استان یزد، از شمال به استان سمنان و از غرب به بخش انارک شهرستان نایین محدود میشود. خور و بیابانک با مساحتی بالغ بر ۱۱ هزار کیلومتر مربع در شرقیترین نقطه استان اصفهان در فاصله ۴۲۰ کیلومتری اصفهان قرار دارد.
خور مرکز شهرستان وسیع خور و بیابانک است و در گویش آن واژههای اوستائی و کهن به فراوانی یافت میشود. خور به معنای آفتاب است و فرشته نگهبان آفتاب و نماینده کارهایی که در روز خور (روز یازدهم از هر ماه شمسی) انجام میشود.
مجتمع پتاس خور اولین تولید کننده پتاس در ایران و دارای بزرگترین ذخایر پتاس در خاورمیانه است. این مجتمع در کویر مرکزی ایران و در فاصله ۴۵۰ کیلومتری شرق مرکز استان اصفهان و حد فاصل ۳۰ کیلومتری شهرستان خوروبیابانک واقع شده است و با هدف تولید سالانه پنجاه هزار تن کلرید پتاسیم بعنوان کود شیمیایی و سیصد هزار تن کلرید سدیم جهت مصارف پتروشیمی، خوراکی و داروئی و سی هزار تن هیدروکسید منیزیم به بهره برداری رسیده است.
این معدن بزرگ شورابه کشور از جمله جاذبههای مورد علاقه گردشگران ایرانی و خارجی است که نوروز امسال حدود دو هزار نفر از آن بازدید کردند.
مجموعه گردشگری مجتمع پتاس داری جاذبههای گردشگری فراوان جهت جذب تورهای گردشگری معدنی، ژئوتوریسم و توریسم سلامت و همچنین پذیرای علاقمندان سفر به کویر مرکزی ایران است. این مجموعه شامل دهکده نمکی، بوستان ﭘﺘﺎس، مزرعه تشتاب، مزرعه بهشتی و مزرعه کمال آباد است.
این مجتمع گردشگری مشتمل بر ۶ بخش و گسترهای افزون بر ۲ هزار کیلومتر مربع در فاصله ۳۵ کیلومتری شهر خور و بیانک آغاز به کار کرد. هدف از راه اندازی این منطقه، توسعه گردشگری در معادن کشور عنوان شده است. این طرح با مشارکت سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع ایران (ایمیدرو) و با هزینهای حدود ۵۰۰ میلیون تومان احداث و افتتاح شده است.