آبشارهای آذربایجان شرقی ( 3- آبشار ماهاران جلفا )

آبشارهای آذربایجان شرقی ( 3- آبشار ماهاران جلفا )

وجود این تنوع اقلیمی بر جاذبه‌های توریستی منطقه افزوده است و علیرغم ناشناخته ماندن این جاذبه‌های طبیعی ، باز هم تعداد کثیری از علاقمندان به طبیعت در فصول مختلف سال از زیبایی‌های این منطقه دیدن می‌کنند.

تاریخ ثبت: (1396/05/11 )  تاریخ بروزآوری: (1396/05/11 )

این مطلب (4,163)  بار مطالعه شده است.

این مطلب را با دوستان خود در واتساپ به اشتراک بگذارید.

جلفا، شهر دٌرناهای مهاجر، در کرانه رود ارس با طبیعت بکر خود در منطقه حفاظت شده کیامکی، جلوه‌گری می‌کند. مناطق زیبای طبیعی چون آسیاب خرابه، ماهاران و روستاهای سرسبز و خرم با باغات میوه، جلفا را به یکی از زیباترین مناطق آذربایجان تبدیل ساخته است.

موقعیت جغرافیایی آبشار ماهاران آذربایجان شرقی (جلفا)موقعیت جغرافیایی آبشار ماهاران آذربایجان شرقی (جلفا)

موقعیت جغرافیایی آبشار ماهاران آذربایجان شرقی (جلفا)

وجود دره ماهاران و آبشار زیبای آن (موقعیت جغرافیایی: 45 درجه و 45 دقیقه شرقی ، 38 درجه و 45 درجه شمالی) در نزدیکی روستای قشلاق در دامنه شمالی کیامکی داغ و در جنوب شرقی لیوارجان، موجب شده است همه ساله بسیاری از 

 آبشار ماهاران آذربایجان شرقی (جلفا)

علاقه مندان طبیعت، گردشگران و کوهنوردان به دیدن آبشارها، علفزارهای وحشی و مناطق ییلاقی این ناحیه بیایند. در این منطقه به علت وجود اختلاف ارتفاع بسیار در یک محدوده و تفاوت های اقلیمی متفاوت، فصولی رویش گیاهان متنوع است. درحالیکه در اواخر زمستان و اوایل بهار در کناره‌های رودخانه ارس درختان به شکوفه نشسته و گل و گیاه حال و هوای بهاری را در منطقه بوجود آورده است، ارتفاعات جنوبی بویژه ارتفاعات کیامکی داغ، پوشیده از برف است و اوج رویش‌های آن در اواخر بهار و اوایل تابستان اتفاق می‌افتد. وجود این تنوع اقلیمی بر جاذبه‌های توریستی منطقه افزوده است و علیرغم ناشناخته ماندن این جاذبه‌های طبیعی ، باز هم تعداد کثیری از علاقمندان به طبیعت در فصول مختلف سال از زیبایی‌های این منطقه دیدن می‌کنند.

آبشار ماهاران آذربایجان شرقی (جلفا)

 

در ابتدای بهار، رویش لاله‌های رنگارنگ در دامنه‌های کوهستانی کنتال و قلعه علی بیگ، منظره بسیار بدیع و زیبایی را بوجود می‌آورد و تعداد زیادی از دوستداران طبیعت را به این منطقه می‌کشاند.
 


 

برچسب: آبشار; آذربایجان شرقی; ماهاران
اثر یا گردآوری: مهندس مجید اسکندری;منبع: آبشارهای ایران   -  لینک منابع:   -  

 آبشار
 آذربایجان شرقی
 ماهاران
1403/09/14 12:02
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «انجمن خرد» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • انجمن خرد از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • درج در قسمت هایی که با ستاره قرمز مشخص گردیده الزامی است.
  • تعداد کاراکترهای نام، ایمیل و نظر نباید به ترتیب بیش از 100، 300 و 500 بیشتر باشد . در صورت عدم رعایت متاسفانه نظر شما ثبت نخواهد گردید.
  • نظرات پس از تأیید مدیر سایت منتشر می‌شود.

نام:

پست الکترونیک:

متن نظر:

کد امنیتی:

نظرات: