حفاری «هوتو» رویدادی در انسان‌شناسی

حفاری «هوتو» رویدادی در انسان‌شناسی

از ۲۲ اسفند ۱۳۲۹ غار هوتو در بهشهر (مازندران) از سوی کارلتون کان استاد مردم‌شناسی دانشگاه پنسیلوانیای آمریکا حفاری شد. آثار این غار مربوط به دوران نوسنگی یا غارنشینی است.

تاریخ ثبت: (1397/12/22 )  تاریخ بروزآوری: (1397/12/22 )

این مطلب (1,840)  بار مطالعه شده است.

این مطلب را با دوستان خود در واتساپ به اشتراک بگذارید.

حفاری «هوتو» رویدادی در انسان‌شناسی

در طول ۴ هفته به تدریج بیش از ۱۰۰ متر از کف غار خاک‌برداری شد. دانشمندان در پایین‌ترین نقطه به سنگریزه‌هایی از عصر یخبندان با قدمتی حدود ۷۵ هزار سال رسیدند.

 

در همین قسمت انتهایی بود که تکه‌های استخوان‌های «انسان هوتو» پیدا شد. دانشمندان با کنار هم گذاشتن تکه‌های جمجمه‌های پیدا شده از سه انسان، به مدل جمجمه این انسان‌ها دست یافتند. شکل جمجمه اسکلت‌های پیدا شده در این غار با اسکلت‌های انسان «نئاندرتال» و انسان‌های «پیلت داون» که در زمان مشابه زندگی می‌کردند تفاوت داشته و تا حد زیادی مشابه جمجمه انسان امروزی است. از همین‌رو «انسان هوتو» یکی از یافته‌های مهم دانشمندان بوده که تاثیر مهمی در دیدگاه انسان‌شناسان از نحوه تکامل نسل انسان امروزی داشته ‌است. دانشمندان جمجمه‌های به‌دست آمده را مربوط به اولین نسل‌های انسان امروزی می‌دانند که تقریبا به‌طور کامل و سالم نیز به‌دست آمده‌اند.

برچسب: غار هوتو; مردم‌شناسی; نوسنگی
اثر یا گردآوری: ;منبع: دنیای اقتصاد   -  لینک منابع: https://www.donya-e-eqtesad.com/fa/tiny/news-3505848   -  

آخرین مطالب مرتبط:

1403/02/07 14:50
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «انجمن خرد» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • انجمن خرد از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • درج در قسمت هایی که با ستاره قرمز مشخص گردیده الزامی است.
  • تعداد کاراکترهای نام، ایمیل و نظر نباید به ترتیب بیش از 100، 300 و 500 بیشتر باشد . در صورت عدم رعایت متاسفانه نظر شما ثبت نخواهد گردید.
  • نظرات پس از تأیید مدیر سایت منتشر می‌شود.

نام:

پست الکترونیک:

متن نظر:

کد امنیتی:

نظرات: