عکسی جدید از فعالیت های شدید خورشید

عکسی جدید از فعالیت های شدید خورشید

ناسا با استفاده از رصدخانه دینامیک خورشیدی(SDO) در تاریخ ۲۴ آگوست ۲۰۱۵ عکسی فرا بنفش از یک فوران خورشیدی قدرتمند را به ثبت رساند.

تاریخ ثبت: (1394/06/09 )  تاریخ بروزآوری: (1394/06/09 )

این مطلب (2,359)  بار مطالعه شده است.

این مطلب را با دوستان خود در واتساپ به اشتراک بگذارید.

تصویری هنری از رصدخانه دینامیک خورشیدی

شراره های خورشیدی، طغیان عظیمی از پرتو الکترومغناطیسی در خورشید است که به مدت یک دقیقه تا چند ساعت به طول می‌انجامد. این وقایع در تمام طول موج در سراسر طیف سنج الکترومغناطیسی از جمله: اشعه گاما، اشعه فرا بنفش، اشعه ایکس و امواج رادیویی قابل بررسی می‌باشد.

برخی از اشعه های مضر خورشیدی از جو زمین عبور می‌کنند که می‌توانند از لحاظ جسمانی روی سلامتی انسان‌ها تاثیر گذار باشند، همچنین این امواج می‌توانند مزاحمتی برای سیگنال های ماهواره ها (GPS) و ارتباطات ایجاد کنند.

دانشمندان شراره‌های خورشیدی را براساس روشنایی در طول موج اشعه ایکس طبقه بندی می‌کنند. سه دسته از شراره‌های خورشیدی از جمله C ، M و X  وجود دارد. فوران کلاس M از نوع متوسط می‌باشد، به طور کلی این فوران ها باعث خاموشی رادیویی می‌شود و بر روی مناطق قطبی سیاره ی ما تاثیرگذار است و باعث شکل گیری شفق های قطبی زیبا می‌شود.

برچسب: خورشید; SDO; فوران خورشیدی
اثر یا گردآوری: sci-new.com;منبع: سایت علمی بیگ بنگ   -  لینک منابع: http://bigbangpage.com/?p=34491   -  

 خورشید
 SDO
 فوران خورشیدی
1403/07/20 02:10
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «انجمن خرد» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • انجمن خرد از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • درج در قسمت هایی که با ستاره قرمز مشخص گردیده الزامی است.
  • تعداد کاراکترهای نام، ایمیل و نظر نباید به ترتیب بیش از 100، 300 و 500 بیشتر باشد . در صورت عدم رعایت متاسفانه نظر شما ثبت نخواهد گردید.
  • نظرات پس از تأیید مدیر سایت منتشر می‌شود.

نام:

پست الکترونیک:

متن نظر:

کد امنیتی:

نظرات: